Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Storslam för Munck på Radiogalan!

Inte mindre än tre priser blev det för Munck vid årets radiogala. Som enda produktionsbolag på vinnarlistan och det företag som stod för flest nomineringar och tre vinster, är Munck årets stora vinnare. 

–Tänk att världens smartaste hjärnor finns samlade på Ringvägen. Det är så otroligt privilegierat att få göra innehåll som gör skillnad, säger VD Jakob Munck. 

Munck vann Årets folkbildare med Kaliber - krisen i socialtjänsten (för Sveriges Radio P1), Årets underhållning med Institutet (för Sveriges Radio P3) och Årets rookie – Mattias Lundberg, som gör podcasten Den svenska musikhistorien (för Sveriges Radio P2). 

–Det finns många rookies i den svenska musikhistorien. Problemet för dem var att de inte kunde göra radio. Det har jag kunnat – tack vare Munck, sa Mattias Lundberg på scen när han mottog priset. 

–Vi vill tacka alla som har varit med i våra program. Alla som litat på oss och har lagt sina berättelser i våra händer. Om man tänker efter är det ganska märkvärdigt, sa Micha Arlt som tillsammans med Anna Iversen gjorde Kaliber: krisen i socialtjänsten, i sitt tacktal. 

–Det är häftigt att få det spelutrymmet och få experimentera så mycket som vi får göra, sa Karin Gyllenklev från Institutet, när hon tillsammans med redaktionen mottog priset.

Admin