Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Munck gör Hantverkarpodden åt RadioPlay

Onsdagen den 15:e november 2017 är det premiär för Hantverkarpodden - ett format skapat och producerat av Munck. Uppdragsgivare är RadioPlay, som har med Flinks järn som sponsor från start.

- Det är nog många som kommer att känna igen snacket, både kollegor och såna som har överhört hantverkare hemma. Även om det här kanske är mindre polerat. Anders har ju varit med om så märkliga saker i byggvärlden.

Det säger Kalle Ny, ena halvan av Hantverkarpodden. Han är 28 år och arbetar idag som snickarbas på olika byggen. Tillsammans med den äldre kollegan Anders Hagen, 53, pratar han om svartjobb, säkerhet och annat som är vardagsmat för hantverkare.

Hantverkarpodden är skapat och produceras av Munck, för Bauer Media och deras podcastplattform RadioPlay. Till att börja med släpps tio avsnitt under hösten. Med från start som sponsor är Flinks järn. Podden riktar sig främst till en professionell publik, men Sandra Charléz, projektledare på Munck, tror att fler än bara andra hantverkare kommer att hitta podden.

- Det är få yrkesgrupper som människor har så många uppfattningar om. Den här podden kan nog ge ytterligare en. Och en hel del skratt, Vi är stolta över att få göra detta tillsammans med Bauer Media och RadioPlay, säger Sandra Charléz.

 

KONTAKT

Sandra Charléz, projektledare för Hantverkarpodden på Munck
08-669 00 40 eller sandra.charlez@munck.se

Hantverkarpodden finns på RadioPlay och släpps varje onsdag.

Admin