Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Linda Karlsson Muncks nya chef i Göteborg

Linda Karlsson blir ny chef för Muncks kontor i Göteborg. Förutom arbetet med kontorets nuvarande radioproduktioner kommer Linda att utveckla Muncks erbjudanden kring podcast, sociala medier och rörlig bild i Göteborg.

– Här i Göteborg är det fullt av både unika och genuina krafter. Morgan Larsson, som leder vårt program SöndagsMorgan i P4, är ett av många kreativa genier vi jobbar med - och fler ska det bli, säger Linda Karlsson.

Linda, som kommer från PR-branschen och tidigare var en del av den omtalade byrån Studio Total, har vunnit många priser på vägen.

– Jag har drivit ungdomsgård för 85-åringar, tagit fram en flygande matta för hundar och gjort julkalender på arabiska. Ju knäppare grejer man gör, desto mer koll på grejerna måste man ha. Inget går på rutin, säger Linda Karlsson.

– Vi på Munck har stor kunskap om hur man gör innovativa och stabila ljud- och bildproduktioner. När vi letade efter en ny chef i Göteborg kände vi att det var läge att bredda kompetensen. Lindas bakgrund passar oss utomordentligt! säger Jakob Munck, VD.

I och med Lindas tillträde inleds den andra fasen i Muncks etablering i Göteborg. David Rune öppnade kontoret 2015 och drog igång SöndagsMorgan i P4. Han lämnar nu över stafettpinnen och flyttar tillbaka till huvudkontoret i Stockholm.

Muncks kontor i Göteborg kommer att fortsätta leverera produktioner såsom SöndagsMorgan i P4, Morgonandakten i P1 och Känsligt läge i samma kanal. Utöver det påbörjas nu också satsningen på såväl podcast och rörlig bild som sociala medieprojekt - även i Göteborg.

– Det har gått som tåget i Stockholm och vi ser en enorm potential i Göteborg. Vi vill göra produktioner för företag som har insett att podcast och rörligt idag är en lika naturlig del av kommunikationsplanen som en kundtidning eller en facebooksida, säger Jakob Munck.

– Målet är att vi om fem år har ett kontor i guld, säger Linda Karlsson.

Admin