Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Karen Albertsen ny chef i Köpenhamn

Karen Albertsen. Foto: Sandra Johansdotter

Karen Albertsen. Foto: Sandra Johansdotter

Karen Albertsen blir ny chef för Muncks kontor i Köpenhamn. Förutom att utveckla kontorets nuvarande produktioner för Danmarks Radio kommer Karen att arbeta med nya programformat för alla plattformar.

- Munck i Köpenhamn ska fortsätta att göra lika bra program som idag, men skruva upp antalet produktioner och kanaler som vi levererar till. Mitt hopp är att vi ska fortsätta göra oss gällande inom både public service som kommersiell radio, såväl i Danmark som i de andra nordiska länderna. Och att vi utvecklar produktionen av TV.

- Om fem år hoppas jag också att vi har hittat en bra plats paå kontoret där vi kan ha alla priser som vi har vunnit för våra produktioner, säger Karen.

Karen Albertsen har bakgrund på Danmarks Radio och Radio24syv och har under de senaste fjorton åren arbetat mycket med programutveckling och varit redaktör för ett antal produktioner. Senast kommer hon från rollen som podcastredaktör på DR Kultur.

- Jag har i mötet med Munck upplevt en verksamhet med kreativ anda, högt till tak och en medvetenhet om att starka produktioner kräver nöjda medarbetare. Det stämmer helt med mina egna värderingar och jag gläder mig åt att få arbeta vidare i den riktningen. Personligen ser jag fram emot att utveckla musikformat och satir, då jag primärt har arbetat med aktualitets-, nyhets- och kulturformat, säger Karen.

Jakob Munck, VD för hela Munck, är mycket nöjd med rekryteringen:

- Karens internationella kontakter och ingående kunskap om den danska radiomarknaden är en perfect match för oss. Både för utvecklingen i Danmark, Norge och Sverige. Det ska bli extra kul att få en smart dansk med i ledningsgruppen. Det ser vi alla fram emot!

För mer information, kontakta Erik Klarén: +46(0)703444000 eller erik.klaren@munck.se.

Admin