Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Vinst till Munck på Nordic Kids Media Festival

Podd-, radio- och Youtubeproduktionen ”1000 modiga frågor” vann på torsdag- kvällen pris i kategorin Inclusion vid Nordic Kids Media Festival i Malmö. 1000 modiga frågor görs av Munck för Barnradion Sveriges Radio.

- Det här är ett pris till alla de barn som skickar in sina grymma livsviktiga frågor. Nu vill jag att vi levlar upp och får möjlighet att nå ut till ännu fler barn! säger Emmy Bergkvist, 1000 modiga frågors skapare. 

1000 modiga frågor riktar sig till barn mellan 9 och 12 år och tar upp ämnen som rör kroppen, kompisar, kärlek, relationer och känslor. En panel bestående av 13-16-åringar och en känd gäst besvarar frågor som kommit in till programmet. 

- Det här priset tillhör ungdomarna i panelen. De är extremt modiga som vågar dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa barn runt om i Sverige som hör av sig till oss, säger producenten Madeleine Nilsson.

Nordic Kids Media Festival anordnas vartannat år i Malmö och syftar till att uppmärksamma nordisk barnproduktion. Priset Inclusion Award belönar produktioner som tar upp utmanande ämnen, bryter stereotyper och är relevant för en bred målgrupp. Produktionsbolaget Munck är ett av Sveriges största produktionsbolag inom radio och podcast.

För ytterligare frågor, kontakta Susan Myrdal, redaktionschef på Munck i Stockholm: susan.myrdal@munck.se eller 076-866 65 63.

Admin