Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Munck öppnar kontor i Amsterdam

Munck expanderar och startar verksamhet i Nederländerna. Denna nyhet släpptes under konferensen Radiodays Europe i Lausanne i veckan. Skandinaviens största radio- och podcastproduktionsbolag som startade i en tvättstuga i Brandbergen, beger sig nu ut i Europa.

- Det är en fantastisk möjlighet som vi bara måste ta vara på. Inget annat svenskt produktionsbolag i radio- eller poddbranschen har gjort den här resan tidigare. Det är kul att bryta ny mark, säger VD Jakob Munck.

Det nya kontoret kommer att ligga i Amsterdam och affären kommer initialt att fokuseras mot egna format och branded content. Munck finns i och med öppnandet i Nederländerna på fem platser - Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Trondheim och Amsterdam.

- Varje lokal marknad är unik, men vi ser stora möjligheter att ta med oss erfarenheter från det arbete vi gör idag i Sverige, Norge och Danmark. Jag hoppas också att det här ska innebära spännande utbyten för vår personal.

Muncks nya verksamhet kommer att ledas av Ruurd Bierman och Gerard Walhof, båda med mångårig erfarenhet av arbete inom den nederländska public service- sfärens toppskikt.Admin