Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Brons vid New York Festivals Radio Awards till "Barnen möter partiledarna"

Barnradion (Sveriges Radio) kammade på måndagen hem brons vid New York Festivals Radio Awards för “Barnen möter partiledarna” - producerat av Munck. Det var ett av totalt fyra priser som Barnradion vann vid tävlingen.

Produktionen “Barnen möter partiledarna” var Barnradions sätt att uppmärksamma riksdagsvalet 2018. Tioåriga Negwa, elvaårige Nils och programledaren Farzad Farzaneh fick in över fyrahundra frågor från barn runt om i landet som de ställde till alla partiledarna.

- För oss som mångåriga producenter av barnradio känns det extra kul att få pris för en produktion som krävt andra insatser än vanligt från barn och övriga i redaktionen, säger Susan Myrdal, redaktionschef på Munck.

Producent för “Barnen möte partiledarna” var Emmy Bergkvist och projektledare var Maria Örtengren.


Bild på Barnen möter partiledarna. Foto: Alexander Donka/Sveriges Radio

https://sverigesradio.se/sida/images/2938/a85d5ff1-1d28-4cf3-8a99-c157d7b53275.jpg


Länk till produktionens hemsida, med alla avsnitt:

https://sverigesradio.se/avsnitt/1100098

Admin