Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

"Barnen möter partiledarna" nominerat till Nordic Kids Media Festival

Nomineringsregnet fortsätter över Munck Studios! Produktionen “Barnen möter partiledarna”, som vann brons vid New York Festivals Radio Awards tidigare i år, har nu åter chans att vinna ett pris.

- Vi jobbar hårt för att barnens röst ska vara så framträdande som möjligt i alla sammanhang. Underbart när det slår igenom och uppmärksammas på detta sätt, säger Susan Myrdal, redaktionschef på Munck Studios i Stockholm

I “Barnen möter partiledarna” intervjuade 10-åriga Negwa och 11-årige Nils samtliga svenska riksdagspartiledare, tillsammans med Farzad Farzaneh. Serien sändes i Sveriges Radio under våren och sommaren 2018 inför det stundande valet. Frågorna kom från elever i femton skolor runtom i Sverige. Serien tog på ett unikt sätt upp valet utifrån ett barnperspektiv.

Det här är så kul och viktigt! Min förhoppning är att det här leder till att fler lyssnar på barnen, säger Emmy Bergkvist, producent för Barnen möter partiledarna

Nordic Kids Media Festival är en tvådagarsfestival som hålls varannat år och som låter producenter inom radio, webb och TV för barn och unga mötas. “Barnen möter partiledarna” är nominerat till deras “Inclusion Award”.

Kontakt

Linda Karlsson, marknadsföringsansvarig Munck Studios
076-870 54 25

Admin