Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

"Bomben på Søllerødgade" nominerad till Prix Radio

Dokumentärserien "Bomben i Søllerødgade", producerad av Munck Studios för DR P1, är nominerad till det danska radio- och podcastpriset Prix Radio i kategorin Årets podcast.

- Vi är så glada över att bli nominerade överhuvudtaget, men särskilt i podcastkategorin. Under de senaste åren har det verkligen dykt upp många bra podcaster på marknaden i Danmark och vi är stolta över att vara i ett så bra sällskap i kategorin, säger Karen Albertsen, managing director på Munck Studios i Köpenhamn.

Dokumentärserien i fem delar berättar historien om bomben som exploderade på en socialistisk organisation i Köpenhamn 1992 och en man dog. Teamet bakom "Bomben i Søllerødgade" är: Regine Grønne Frederiksen, Tom Carstensen, Niels Malte Lundsgaard, Mikkel Andersson och Karen Albertsen.

- “Bomben i Søllerødgade” är en väldigt personlig berättelse som Regine Frederiksen kom till oss på Munck till - och som vi hjälpte till att utveckla. Det har varit ett stort nöje att arbeta med en av alla de unga och begåvade talanger som vi ser dyker upp nu till följd av ljudboomen, säger Karen Albertsen.

Admin