Munck Studios Stockholm - Göteborg - Köpenhamn - Trondheim - Amsterdam
Vi gör radio, podcast och TV
P3HistSpridning.jpg

P3 Historia

Missade du historielektionerna har du en ny chans nu! P3 Historia handlar om personerna som skapade vår historia – både de kända och de mindre omskrivna. Munck producerar tio avsnitt under våren 2017.

Uppdragsgivare: Sveriges Radio P3

Arbetsgrupp: Cecilia Düringer, David Rune, Tove Palén, Pablo Leiva Wenger, Nils Svennem Lundberg, Rikard Nilsson, Edvin Edvinsson och Erik Klarén.

 
 
 
 "Jag drog på mig lurarna och skulle ut och gå en sväng. Problemet var bara att det gick ju inte att sluta lyssna. Det blev bara mer och mer intressant ju längre jag lyssnade och min runda förlängdes hela tiden för att jag inte ville stänga av. Ett par timmar senare kom jag hem och efter att ha lyssnat på alla tre avsnitten så la jag mig i soffan med värkande ben och ett leende på läpparna. Bättre betyg än så kan jag inte ge en podcast."  — Lyssnarkommentar på Facebook

"Jag drog på mig lurarna och skulle ut och gå en sväng. Problemet var bara att det gick ju inte att sluta lyssna. Det blev bara mer och mer intressant ju längre jag lyssnade och min runda förlängdes hela tiden för att jag inte ville stänga av. Ett par timmar senare kom jag hem och efter att ha lyssnat på alla tre avsnitten så la jag mig i soffan med värkande ben och ett leende på läpparna. Bättre betyg än så kan jag inte ge en podcast."

— Lyssnarkommentar på Facebook

P3HistProgrambild.jpg