Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Prisregn över Munck Studios på Guldörat 2022!

Munck Studios vann inte mindre än tre priser på Guldörat på torsdagskvällen. Spotifyproduktionen ”De fria” utsågs till Årets underhållning podd, Barnmorgon (SRP4) fick priset för Årets morgonprogram och Cecilia Düringer (P3 Historia) utsågs till Årets programledare podd. 

”Jag rodnar, det är för bra för att vara sant!” säger Munck Studios VD, Jakob Munck.

Det var på torsdagskvällen som ljudbranschen samlades på Vasateatern i Stockholm för att hylla ljudberättandet. Guldörat är Sveriges största pris i kategorin. Munck Studios vann pris för följande produktioner:

De fria - Årets underhållning podd. De fria är ett ljuddrama i åtta delar, producerat av Munck Studios för Spotify. Serien hade premiär i januari 2022 och blev en omedelbar succé.

Barnmorgon - Årets morgonprogram. Barnmorgon är ett morgonprogram för de yngsta som sänds i alla lokala P4-kanaler varje vardagsmorgon. Programledare: Ylva Hällen och Farzad Farzaneh. Producenter: Emmy Bergkvist och Clara Åström.

Cecilia Düringer - Årets programledare podd. Cecilia Düringer är historieläraren som blev känd för svenska folket genom podden P3 Historia, producerad för Sveriges Radio.

Admin