Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Caroline Ginner ny redaktionschef på Munck Studios i Stockholm

Caroline Ginner har lång erfarenhet av mediebranschen. Hon har varit projektledare/exekutiv producent, TV-producent och journalist på några av Sveriges största medieföretag - däribland UR, SVT och TV4. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare på UR.

På Munck Studios kommer Caroline vara redaktionschef i Stockholm och ansvara för verksamheten på huvudkontoret på Ringvägen.

- Munck är ett produktionsbolag jag länge har haft ögonen på – och imponerats av, säger Caroline Ginner. I alla produktioner finns en oslagbar kombination av kvalitet, hjärta och hjärna, vilket rimmar väldig väl med vad jag prioriterar och drivs av. Det ska bli oerhört spännande att få bli en del av den expansiva utveckling Munck Studios befinner sig i och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor skapa nya, storslagna produktioner som gör avtryck.

- Jag ser mycket fram emot att jobba med Caroline, säger Jakob Munck - VD på Munck Studios. Hon har lång erfarenhet av att leda kreativa team och av att få fram innehåll med hög kvalitet. Välkommen till Munck!

Caroline Ginner tillträder 15/3 2023 efter Susan Myrdal, som går vidare till nya uppdrag inom Munck Studios.

Admin