Vi gör radio, podcast och TV

Nyheter

Det händer alltid mycket hos oss. Här är det senaste.

Röda vita rosen - ny podcast från Munck Studios med Jenny Strömstedt och Victoria Skoglund

Fredagen den 26:e mars är det premiär för Röda vita rosen, en ny trädgårdspodd med Jenny Strömstedt från TV4 och Victoria Skoglund som driver Zetas handelsträdgård. Varje vecka träffas de i studion och i det gröna för att samtala om allt som har med små och stora trädgårdar att göra.

Jenny och Victoria lärde känna varandra i TV4:s morgonsoffa och ser nu tillfället att odla vänskapen ytterligare i Röda vita rosen.

Victoria Skoglund:

- Efter år av planering kom vi äntligen till bladskott. Jag och fru Strömstedt är nu med podd. Nu ska vi veckla ut våra kronblad och hänge oss i klorofyllens värld och djupa fuktiga mylla. Kanske kommer vi att prata om våra katter, böcker vi läst eller kakor vi bakat också. Vi är nämligen experter på det mesta, tycker vi själva. Men framförallt handlar det om trädgård. Vi ska lära er allt vi kan och ni är varmt välkomna att hänga med oss i våra lyckade eller mindre lyckade projekt.

Jenny Strömstedt:

-Jag är en nyfrälst trädgårdsentusiast och Röda vita rosen är det mest lustfyllda jag kan tänka mig. Victoria är både kunnig och väldigt rolig och det är så tryggt att hålla henne i handen över perennrabatter, pallkragar och kompost. Sen tänker jag att hon kan bli min nya kompis också.

Röda vita rosen görs av Munck Studios och produceras av Ellen Kittel.

På premiärdagen den 26:e mars släpps två avsnitt och sedan följer veckoutgivning. Röda vita rosen finns att lyssna på via Acast, Spotify och andra ställen där poddar finns.

Kontakt
Erik Klarén, marknadsansvarig Munck Studios
0703-444 000, erik.klaren@munck.se

Admin